Wat is jaloezie glas?

Jaloezie glas is een systeem waarbij een jaloezie of een plissé in het isolatieglas wordt gemonteerd.

Het isolatieglas behoudt dezelfde eigenschappen en de jaloezie wordt hierdoor volledig beschermd. Stof, vuil en wind hebben geen invloed op de jaloezieën omdat dit in het isolatieglas zit verwerkt. Onderhoud aan het jaloezie glas is hierdoor niet nodig.

Jaloezie glas is een moderne en hygienische oplossing voor zon en lichtregulering en is geschikt voor diverse doeleinden. Voor ziekenhuizen, kantoren, horeca of woonhuizen is jaloezie glas uitermate geschikt. Door de verschillende varianten en kleuren kan alles op uw wens worden afgestemd.

Het jaloezie glas voldoet aan alle strenge normen en kan tevens voorzien worden van gelaagd, brandwerend en met andere types glas.

Voordelen jaloezie glas

Zeer hygiënisch

De jaloezieën zitten tussen het isolatieglas gemonteerd. Hierdoor hebben stof, vuil en wind geen invloed op de jaloezieën. Hierdoor hoeft u de zonwering nooit meer schoon te maken. Vooral in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken is dit een ideale oplossing.

Privacy

Met jaloezie glas van De Wolk Glas kunt u met 1 hand omdraai de jaloezie openen of sluiten. U kunt uw privacy zeer nauwkeurig en gemakkelijk bepalen.

Veiligheid

Omdat de jaloezieën in het dubbelglas zit verwerkt is dit product zeer veilig. Kinderen kunnen niet meer verstrikt raken in de vele koordjes en lamellen. De zonwering wordt beschermd door het isolatieglas en heeft zo een positieve invloed op de levensduur.

Bedieningsgemak

Jaloezie glas wordt standaard uitgevoerd met koordbediening waarmee de jaloezie zeer gemakkelijk is te sluiten en op en neer te halen. Tevens kan het systeem uitgebreid worden met een interne motor, hierdoor kunt u op afstand de jaloezieën bedienen.

Jaloezieglas uit eigen fabriek!

Zonwerend en met complete letselpreventie!

De Wolk Glas is geen tussenhandel van jaloezie glas, maar produceert zelf sinds 1996 jaloezieën tussen dubbel glas in eigen fabriek en verzorgt indien gewenst rechtstreeks het plaatsen en vervangen van het bestaand glaswerk .