Over ons

De Wolk Glas: sinds 1996 zelfstandig specialist in Noord-Nederland.

De Wolk Glas is geen tussenhandel, maar produceert zelf isolatieglas in eigen fabriek en verzorgt rechtstreeks het plaatsen en vervangen van alle soorten glas. Voor serres, glazen wanden, deuren en het vervangen van oud glas is De Wolk Glas in Bolsward hét juiste adres. De Wolk Glas staat voor iedereen open dus als u nu particulier bent of een bedrijf heeft u kunt gerust een kijkje nemen in onze showroom.

Glas uit onze eigen fabriek gemaakt met de modernste machines en met de hoogste kwaliteitseisen produceren wij direct voor u op maat. Van ontwerp tot montage, De Wolk Glas denkt met u mee. Ook een grote of kleine spoedbestelling is geen enkel probleem met een productie van 150 eenheden per dag. Dat is uniek in Noord-Nederland.

Voor meer informatie kunt u gaan naar de website van De Wolk Glas.

Jaloezie glas uit eigen fabriek

De Wolk Glas heeft het machine park er zo op in gesteld dat jaloezie glas in eigen fabriek geproduceerd wordt. Naast het hoofdproduct isolatieglas is de productie van jaloezie glas ook een belangrijk product geworden.

Jaloezieën van De Wolk Glas zijn voorzien van test-certificaten

Onze jaloezieën zijn in erkende onderzoekinstituten uitvoerig getest. De gebruikte materialen zijn van een zulke kwaliteit dat de dichtheid van de dubbele beglazing langdurig kan worden gegarandeerd.

De Wolk Glas
de Wymerts 2E
8701 WT Bolsward

Contact
info@jaloezieglas.nl
0515-576796
0515-572966

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
van 07.30 tot 17.00 uur.

Jaloezieglas uit eigen fabriek!

Zonwerend en met complete letselpreventie!

De Wolk Glas is geen tussenhandel van jaloezie glas, maar produceert zelf sinds 1996 jaloezieën tussen dubbel glas in eigen fabriek en verzorgt indien gewenst rechtstreeks het plaatsen en vervangen van het bestaand glaswerk .