Jaloezie glas soorten

Met print

Met jaloezie glas van De Wolk Glas bestaat de mogelijkheid om op de lamellen een print te maken. Logo’s, foto’s, patronen, teksten alles is mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om net het laatste stukje perfectie hier aan toe te voegen.

Als u jaloezie glas wilt toepassen in uw kantoor ruimte kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld hier het logo in mee te laten printen. Uw naam of een slogan is met hetzelfde gemak mogelijk.

De toepassingen zijn voor:

  • Fabrieken
  • Ziekenhuizen
  • Scholen
  • Tandartspraktijken
  • Media bureaus

Voor schuifpuien

Jaloezie glas bestond tot op heden nog niet voor schuifpuien. Vanaf heden is er een nieuw systeem bedacht waardoor het mechanisme zeer dun is geworden. Hierdoor is het geen probleem om de schuifpui over elkaar heen te schuiven. Het is zeer gemakkelijk te monteren en u merkt geen verschil in gebruiksgemak.

Met ketting bediening

Jaloezie glas met magneet bediening is 1 van de meest gebruikte soort. De jaloezie is zeer gemakkelijk te bedienen met een ketting en werkt door middel van een magneet overbrenging. Jaloezie glas met magneet bediening is de meest gebruiksvriendelijke soort.

Met knop bediening

Jaloezie glas met knop bediening is een soort dat veel wordt toegepast in kantoren en badkamers. Dit soort jaloezie glas kan niet omhoog en omlaag, de jaloezieën kunnen alleen kantelen. Het is zeer gemakkelijk te bedienen. De bedieningsknop kan zowel op het glas gemonteerd worden als op het kozijn. Met slechts 1 draai aan de knop kunnen de jaloezieën helemaal open en weer dicht gedaan worden.

Met motor

Jaloezie glas aangedreven met een motor is één van de nieuwste ontwikkelingen. Deze toepassing wordt veelal gebruikt voor moeilijk toegangbare ruimtes. Door middel van 1 druk op de afstandsbediening kunt u gemakkelijk de jaloezie instellen. De motoren kunnen niet alleen de lamellen laten kantelen maar ook compleet op neer met maar 1 druk op de knop. Dit type jaloezie in dubbel glas is van alle gemakken voorzien.

Jaloezieglas uit eigen fabriek!

Zonwerend en met complete letselpreventie!

De Wolk Glas is geen tussenhandel van jaloezie glas, maar produceert zelf sinds 1996 jaloezieën tussen dubbel glas in eigen fabriek en verzorgt indien gewenst rechtstreeks het plaatsen en vervangen van het bestaand glaswerk .